Is een advocaat niet erg duur?

Is een advocaat niet erg duur?

Is een advocaat niet erg duur?

STEVIGE TARIEVEN

Natuurlijk is het zo dat specialisten en Waarding advocatuur dus ook, stevige tarieven hanteren. Daar krijg je voor terug dat Waarding advocatuur de externe kennisbank en zo nodig breekijzer is die je inschakelt op het moment dat dit nodig is. Dat is niet kostbaar, maar een efficiënte inzet van middelen.

Direct adequaat, pragmatisch en oplossingsgericht advies van iemand met kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Dat werkt en is efficiënt in kosten en tijd. Dus, ja en nee. Een advocaat rekent stevige tarieven maar met een specialist als Waarding advocatuur kan je rekenen op de juiste investering om zo snel als mogelijk het probleem op te lossen.

KOSTEN VOORKOMEN

Vergeet daarbij niet dat met de juiste aanpak, het juiste advies en de juiste contracten extra kosten kunnen worden voorkomen. Zoals arbeidsovereenkomsten die niet kunnen worden opgezegd omdat in de overeenkomst vergeten is een zogenaamd ’tussentijds opzegbeding’ op te nemen of langslepende procedures. Daarnaast heeft Waarding advocatuur bij verschillende instanties en commerciële partijen de juiste ingangen en weet Waarding advocatuur wat wel en niet werkt.

DE KOSTEN

Waarding advocatuur biedt geen standaard product of een standaard abonnement. Klanten zijn daarvoor te veelzijdig en hun wensen zijn dat ook.

Waar dat kan, maken we een afspraak voor een vaste prijs. Voor meer informatie, zie mijn tarieven.

Waarding advocatuur is eerlijk zaken doen. Uren schrijven met een vork of basiskennis als advies-uren in rekening brengen, is taboe.

Neem contact op

Bel mij terug

Neem contact op

Inloopspreekuur

Bezoek het gratis inloopspreekuur van Waarding Advocatuur en GvM Werkt!