Wie is Wie

In drie alinea's

In 2016 startte ik mijn kantoor vanuit passie en het idee dat het beter kan. Arbeidsrecht is mensenwerk. Dat is er zo leuk aan. Vaak kan ik het verschil maken en bedrijven en mensen – weer – in hun kracht zetten. Inmiddels mag ik mij ‘huisadvocaat’ noemen van diverse ondernemingen in diverse branches zoals de bouw, automotive, retail, ICT, het in- en uitlenen van personeel en financieringsbranches. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten heb ik mij geregistreerd op het rechtsgebied Arbeidsrecht zodat ik mij heb gecommitteerd aan permanente opleiding op dit rechtsgebied en ieder jaar voldoende en de juiste opleidingen dien te volgen.

Vanaf 2018 werk ik samen met Björn van Eijk en Grea van Middendorp. Beiden zijn specialisten. Björn in huur-, contract-, ondernemings- en bouwrecht en alle andere regels waar een ondernemer mee te maken krijgt. Grea in re-integratie en outplacement en ook zij is arbeidsdeskundige en extern vertrouwenspersoon voor bedrijven. Samen nemen wij werk en zorgen uit handen zodat de ondernemer kan doen waar hij goed in is, namelijk ondernemen.

Als ik niet werk, ben ik actief met mijn kinderen, met sporten, met klussen in het huis en ik zet mij graag in voor commissies zoals voor de medezeggenschapsraad van de lagere school van mijn kinderen. Maar ook pak ik graag een goed glas wijn of een biertje met vrienden of met mijn man.

In zes woorden

Reizen

SUITS

Rode wijn

Spelletjes

Chocola

Digibeet