Reviews Werkgevers

Vijf volledige sterren! Een goed arbeidscontract was de wens. En die heb ik ontvangen. Niet zomaar een standaard velletje, maar een volledig op maat gemaakt contract voor mijn onderneming. Er werd over alles meegedacht en de hele cao werd uitgeplozen om bepaalde cao-standaarden – die mijn bedrijfsvoering zouden tegenwerken – te kunnen ‘omzeilen’, vanzelfsprekend geheel binnen de voorwaarden van de cao, maar precies dat ene punt wat nodig was en waar nog niemand me op had gewezen. Daaromheen is het contract opgebouwd. Op iedere vraag kreeg ik zeer snel een suggestie of antwoord. Stella heeft me veel waardevolle informatie en weblinks verschaft die buiten haar expertise vallen en waar ik zelf niet/nooit aan gedacht zou hebben. Een dienstverlener (in welke tak dan ook) die volledig meedenkt met een onderneming, die moet je maar treffen.. ik trof het.

Freakuence!, Woerden

“Bij Bus Natuursteen werken mannen van weinig woorden. Voor Stella Willebrands is dat geen probleem, zij weet precies wat wij nodig hebben. Geen juridische poeha, maar gewoon heldere adviezen en een praktische aanpak. Kundig in haar werk wat zij met enthousiasme en liefde doet. Bovenal is zij een sympathiek mens.”

Bus natuursteen, Amersfoort

“In ons werk hebben wij of hebben onze deelnemers vaak vraagstukken op het gebied van Arbeidsrecht. Wanneer wij daar zelf het antwoord niet op weten, of het qua materie de diep gaat, is het fijn om de samenwerking te hebben met Waarding. Korte lijnen, toegankelijk en vooral gedegen kennis. Zij is resultaatgericht, maar heeft ook oog voor de relatie tussen partijen zodat die niet onnodig onder druk komt te staan.”

GVM Werkt, Amersfoort

“Dankzij Stella weet ik zeker dat alle arbeidsovereenkomsten, het personeelsreglement en de leaseovereenkomsten goed geregeld zijn. En dat geeft een goed en gerust gevoel.”

Edwin Weijzen van

Next Buzz, Amersfoort

“Toen wij constateerden dat één van onze medewerkers een ernstige misstap had begaan, was ik blij met het snelle en vakkundige advies van Waarding. Bij ontslag is zorgvuldigheid gewenst en nieuwe wet en regelgeving is zeer complex. Waarding heeft ons hier doorheen geloodst met een voor alle partijen succesvolle afloop.”

Hennie Wijnne van

Autobedrijf Wijnne, Nijmegen

“Het was geen gemakkelijke klus om mondelinge afspraken in een modelovereenkomsten te vatten én afspraken te maken over intellectuele eigendommen. Waarding is voortvarend te werk gegaan en heeft de afspraken in een goed leesbaar contract helder samengevat. Ook mijn opdrachtnemers zijn zeer tevreden met als resultaat dat wij verder kunnen met het uitbouwen van onze organisatie. Dankzij Waarding zijn wij klaar voor ondernemen 2.0.”

Judith de Pagter van

DeLinkedIntraining.nl, Soest

“Stella heeft Stichting De Noordzee fantastisch geholpen door helder in kaart te brengen wat de consequenties van arbeidsrechtelijke keuzes zijn voor individuele werknemers én onze organisatie. Ik heb met bijzonder veel plezier met haar samengewerkt; ze is steengoed en een fijn en integer persoon. Een hele fijne combinatie omdat vertrouwen bij arbeidsrechtelijke zaken zo cruciaal is.”

Floris van Hest van

Stichting De Noordzee, Utrecht

Stella Willebrands is een vrouw die wij mannen nodig hebben. Als specialist en als mens een kanjer. Iemand die de waarheid zegt, ook als dat niet is waar je op had gehoopt. Stella is veelzijdig in haar dienstverlening en blijft dicht bij de mens. Dat heeft zij bewezen in haar adviezen waar verschillende partijen nog eens over na zullen denken. Daarom wil ik graag iedereen aanbevelen om met Waarding in zee te gaan. Heb je alles al geprobeerd en toch geen goede oplossing gevonden, denk dan aan Stella Willebrands.

Piet Gude van

Deal Advies

Google reviews

Snel en to-the-point.
Robert Nijhuis
Robert Nijhuis
06/07/2023
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Waarding Arbeidsrecht & Advocatuur en ik ben enorm tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste consult ben ik gerust gesteld en uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond en ben ik erg tevreden met het resultaat!
Jeroen van Wede
Jeroen van Wede
04/05/2023
mr. Stella Willebrands heeft mij uitstekend geholpen tijdens de ontslagprocedure met mijn werkgever. Haar duidelijke taal en uitleg van de processen gaven mij veel vertrouwen. Ook het contact, namens mij, met de advocaat van de werkgever is in alle harmonie verlopen wat uiteindelijk voor beide partijen tot een tevreden resultaat heeft geleid.Mijn keuze voor Stella was snel gemaakt na het zien van haar website. Geen koude, zakelijke tekst, maar persoonlijke aandacht. Ik voelde mij aangesproken en dat heeft geleid tot mijn keuze voor haar.Voor eenieder die ook die persoonlijke aandacht wil van een Arbeidsrecht-specialiste raad ik Stella Willebrands warm aan.
Theo van Barlingen
Theo van Barlingen
12/04/2023
Few days ago, we finalised my case handled by Waarding arbeidsrecht & advocatuur and I couldn’t be more satisfied with the result. I have worked with Stella and she, in the most outstanding clear and knowledgeable facts helped me understand where I stand, what my rights and obligations are, helping me in full confidence make the right decisions. It felt a trust worthy process with an excellent result. Definitely a strong lawyer who puts her client first.Stella, I very much appreciate it.
Roula Abou Haidar
Roula Abou Haidar
26/01/2023
Stella heeft mijn belangen uitstekend behartigd. Haar heldere communicatie en vakinhoudelijke kennis maakten het gemakkelijk om volledig op haar kunnen te vertrouwen. Hier sta jij met je persoonlijke situatie in de middenpunt, zodat je een advies op maat krijgt. Altijd besprak Stella de aktuelle stand, volgende stappen en de mogelijke kansen en risico's. Ik zou iedereen Stella aanraden die een arbeidsrechtelijke vraag of casus heeft!
Jana Albrecht
Jana Albrecht
10/01/2023
Mevrouw Willebrands is een gedreven advocaat, waarbij direct opvalt dat zij haar vak goed verstaat. Vanaf de kennismaking het gevoel in vertrouwde handen te zijn en de kwestie is tot een goed einde gebracht. Alle lof voor haar inzet!
Willem de Poel
Willem de Poel
10/11/2022
Ik ben goed en snel geholpen. Communicatie verliep duidelijk en prettig.
Hilda Haringsma
Hilda Haringsma
24/05/2022
We hebben onderzocht wat de kansen en mogelijkheden waren en kwamen tot een gezamelijk besluit, waar zowel werkgever als werknemer hun handtekening onder kon zetten. Stella heeft kennis en voorzag mij van goed advies. Zij is toegankelijk en betrokken.
Em Wee Bee WB
Em Wee Bee WB
18/05/2022
Groot inlevingsvermogen en snel schakelen. Ik ben zeer tevreden en kan het aanraden!
Alies Eisink
Alies Eisink
12/05/2022
De samenwerking met Stella Willebrands is uitstekend bevallen. Ze is erg betrokken, maar zakelijk waar nodig en heeft een goed inzicht in het dossier. Haar adviezen waren altijd goed onderbouwd. De communicatie naar mij en de andere partij was helder, direct, snel en professioneel en altijd met respect voor alle betrokkenen.
Maarten van Witzenburg
Maarten van Witzenburg
22/12/2021
Mevrouw Willebrands is professioneel (maar niet te formeel) en neemt de tijd voor een gesprek waarin zij goed luistert naar de vragen en daar ook een begrijpelijk antwoord op geeft. Al met al ben ik goed door haar bijgestaan.
Berry Hellewegen
Berry Hellewegen
25/10/2021
Mirjam Jonathans
Mirjam Jonathans
30/09/2021
Ik zocht een arbeidsrecht advocaat die snel tot de kern van de zaak doordringt, met mij meedenkt en adequaat handelt en die heb ik in Stella Willebrands gevonden. In een mum van tijd is alles geregeld en kan ik weer naar de toekomst kijken. Als je een arbeids issue hebt, schakel Stella in en dan weet je zeker dat het goed komt!
Chantal Brouwers
Chantal Brouwers
17/03/2021
Na een fijne samenwerking met Stella Willebrands kan ik haar zeker aanbevelen. Haar snelle handelen, de professionele instelling maar toch persoonlijk, haar betrokkenheid en de duidelijke toelichtingen als zeer prettig ervaren. Zonder twijfel 5 sterren voor Waarding advocatuur.
Caroline Nijhof
Caroline Nijhof
16/02/2021
Stella staat je onder alle omstandigheden bij, al is het weekend of al is ze op vakantie, maakt niet uit. Warme, empathische, en sympathieke persoonlijkheid met goede juridische adviezen, in één woord een vakkundige raadsvrouw. Staat met beide benen op de grond en weet het tot een goed einde te brengen. Nog bedankt daarvoor.
Jan
Jan
04/02/2021
Voor het eerst, maar uitstekend en vakkundig geholpen door Stella Willebrands. Door professionele heldere communicatie en nauwkeurigheid, weten waar je aan toe bent en écht mee kunnen denken met jouw persoonlijke situatie. Reageert altijd accuraat op mail en telefoon. Stella is zeker een aanbeveling!
D N
D N
04/12/2020
Voor de 2e keer bijgestaan door Stella Willebrands. Naast haar gedegen kennis en aandacht voor de inhoud was er ook ruimte voor de persoonlijke kant in de vaak minder leuke situatie. Ik had terecht weer het volste vertrouwen dat Stella me uitstekend zou vertegenwoordigen.
Petra Termorshuizen
Petra Termorshuizen
04/12/2020
Goed snel vakkundig en professioneel geholpen door Stella WillebrandsZeker een aanrader om haar in te schakelen bij zaken die met arbeidsrechtte maken hebben .
Jose Feito
Jose Feito
02/12/2020
Voor de tweede maal uitstekend geholpen door Stella Willebrands van Waarding Advocatuur. Daar waar professionaliteit en persoonlijke benadering samen komen. Geen onduidelijke taal, maar heldere communicatie, weten waar je aan toe bent en écht mee kunnen denken met jouw persoonlijke situatie. Bij Stella ben je in goede handen!
Erwin Rietbergen
Erwin Rietbergen
01/12/2020
Stella is professioneel, betrokken en is iemand die let op de details.Ik wist precies wat ik van haar kon verwachten en ze gaf duidelijk aan wat zij van mij verwachtte. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren is dat zij goed en snel bereikbaar is per mail en/of telefoon.
Nick Den Hartog
Nick Den Hartog
01/12/2020
Goede en persoonlijke juridische bijstand.De overeenkomst is hierdoor vlot tot stand gekomen.Zeker aanbevelingswaardig.
M F
M F
24/11/2020
Meer dan uitstekend geholpen door Stella Willebrands van Waarding Advocatuur tijdens de Corona crisis afgelopen maanden. Duidelijk, snel en professioneel. Maar vooral een uiterst prettig persoon. Zeer aan te bevelen!
Fennand van Dijk
Fennand van Dijk
13/07/2020
Waarding Advocatuur heeft een zeer eerlijke en heldere aanpak. Daarnaast denkt Stella uitstekend mee met mij als ondernemer.
Edwin Weijzen
Edwin Weijzen
28/01/2020
Stella heeft mij vanaf het eerste contactmoment geweldig geholpen. Van intakegesprek tot en met succesvolle bemiddeling heb ik de samenwerking als zeer waardevol ervaren. Bovendien voelde ik me begrepen en op waarde geschat. Voor mij een ideale mix tussen informeel en professioneel.
Robert Lammé
Robert Lammé
24/09/2019
Ik heb Stella ervaren als professioneel, to the point, maar vooral heel betrokken. In mijn situatie heeft ze heel snel een goede inschatting gemaakt van de uitkomst van de verschillende scenario’s die mogelijk waren, wat dat voor mij betekende en hoe het beste te handelen. Ze geeft daarbij heldere adviezen, relativeert waar nodig (en waar het kan met humor) en laat je weten dat je er niet alleen voor staat!
Eline
Eline
23/09/2019
Ik ben heel vlot en deskundig door Stella Willebrands geholpen.Bovendien verliep de communicatie met haar heel plezierig!
Maureen Aarsen
Maureen Aarsen
13/09/2019
Zeer professioneel, concreet, maar ook persoonlijk. Veel kennis van zaken.
Anke van der Veer
Anke van der Veer
12/07/2018
In de recente samenwerking heb ik Stella ervaren als zeer kundig, nauwkeurig en kordaat. Daarbij nog efficiënt en effectief communicerend en prettig in de omgang. Ik zou haar zowel direkt weer in de arm nemen als dat ik haar zonder enig voorbehoud aan anderen aanbeveel ! Complimenten voor haar.
Camille H
Camille H
16/01/2018
Stella is vakkundig, duidelijk en snel bereikbaar. Ben heel goed door haar geholpen.
Lia Vermeer
Lia Vermeer
10/11/2017
Stella heeft mijn wensen m.b.t. "een ontslag tijdens ziekte", in positieve zin waargemaakt.Professioneel. Ter zake kundig en waar nodig Informeert ze zich grondig. Zakelijk naar wederpartij, persoonlijk naar cliënt. Goed bereikbaar, reageert snel.Dit zijn in het kort enkele impressies, onder de vele welke ik ervaren heb gedurende het proces.Niets dan lof.Alsnog....Bedankt Stella.
willem
willem
31/08/2017
Uitstekende dienstverlening, deskundig en persoonlijk contact.
L de Vos
L de Vos
13/05/2017
Stella Willebrands is een gedreven professional die weet waar ze over praat. Ze is uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op arbeidsrechtelijk gebied en kan je in klare taal daarover adviseren.
Nick Smeenk
Nick Smeenk
10/05/2017
Heel erg goed geholpen en gehoord. Voelt erg vertrouwd en alles naar wens geregeld. Zeer aan te raden als je een arbeidsgeschil hebt!
Mildred Bink
Mildred Bink
04/05/2017
SW arbeidsrecht heeft ook mij eerlijk en oprecht geholpen. Stella dank je wel voor je ondersteuning bij het afsluiten van mijn arbeidsovereenkomst.
Philip Coolen
Philip Coolen
27/03/2017
Mevrouw Willebrands heeft mij vanaf het eerste contact zeer deskundig, snel en met aandacht bijgestaan. De inschattingen over de kansen in de zaak waren precies goed. Bij de afronding had ik een uitstekend resultaat en geen kosten omdat ik deze door mw Willebrands bij mijn werkgever kon indienen. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanraden gebruik te maken van de diensten van SW Arbeidsrecht.
Mario Jovicic
Mario Jovicic
07/11/2016
Y DOT
Y DOT
29/08/2016
SW Arbeidsrecht beschikt over veel ervaring en kennis van zaken. Stella is snel bereikbaar, stelt zich klantgericht op en uit zich helder ten aanzien van haar mogelijke dienstverlening. Zij communiceert direct, soepel en correct. Ze denkt actief mee en gaat daarbij net een stukje verder dan het alleen beantwoorden van vragen. Dit bepaalde voor mij haar waarde.
Annelies van den Top
Annelies van den Top
24/08/2016
js_loader