Gratis inloopspreekuur

Waarding Advocatuur en GVM Werkt! Starten gratis spreekuur

Mr Stella Willebrands en Grea van Middendorp slaan de handen ineen en starten een gratis spreekuur in Amersfoort rondom vragen over arbeidsrecht en personeelszaken en over re-integratie 2e spoor en outplacement. Elke donderdag zijn geïnteresseerden van 17:00 tot 18:30 uur welkom om te sparren met deze specialisten in hun vakgebied. Als je laat weten dat je komt, spreken we een tijd af en houden wij die voor je vrij.

De dienstverlening van Waarding advocatuur en GVM Werkt! mag dan wel heel verschillend zijn, beiden hebben te maken met wat er speelt op de werkvloer. Veelal is dat op een moment dat deze specialisten ieder op hun eigen terrein nodig zijn. Waarding advocatuur en GVM Werkt! versterken elkaar met raad en daad en daar kunt u de vruchten van plukken.

Als je een echte specialist in het arbeidsrecht wilt spreken, maak dan gebruik van het gratis spreekuur.

Mr Stella Willebrands: “Het arbeidsrecht is niet eenvoudig. Als het op de werkvloer even niet meer lekker loopt, komt er veel op je af. Wat zijn de spelregels bij (langdurige) ziekte, een arbeidsconflict, reorganisatie of bij ontslag? Als je een echte specialist in het arbeidsrecht wilt spreken, maak dan gebruik van het gratis spreekuur. Samen brengen we de problemen in kaart en bespreken wij jouw doelen. Misschien is dit gesprek alleen al voldoende verhelderend. Ik hoop dat het gratis spreekuur de drempel wegneemt om een echte specialist te spreken”.

Grea van Middendorp: “Niks is vervelender dan de zekerheid van een baan kwijt te raken. Blijf niet zitten met een gevoel dat er wat moet gebeuren. Ga aan de slag! Niet voor niets heet mijn bedrijf GVM Werkt! Mijn plan van aanpak, persoonlijke begeleiding en praktische insteek werkt. Mijn doel is een baan die bij jou past. Kom gerust een keer langs en bespreek met mij wat ik voor jou kan doen.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor werkgevers en werknemers. Waarding advocatuur en GVM Werkt! uit Amersfoort kiezen hier bewust voor; “wij kennen de argumenten en inzichten van de andere partij; dat maakt ons scherper en daardoor weten we waar de win-kansen liggen”.

Het inloopspreekuur vindt elke donderdag plaats aan de Printerweg 10 te Amersfoort van 17.00 tot 18.30.

Neem contact op

Bel mij terug

Neem contact op

Inloopspreekuur

Bezoek het gratis inloopspreekuur van Waarding Advocatuur en GvM Werkt!