Procederen

Procederen

Procederen

PRATEN WAAR HET KAN, PROCEDEREN ALS HET MOET

De eenvoudige waarheid is dat procedures kostbaar zijn, een ondernemer veel (negatieve) energie kost en je als ondernemer ‘niet aan de bal bent’ omdat de rechter uiteindelijk beslist.

Ondernemers laten ondernemen. Dat is waar Waarding advocatuur goed in is. Procederen is terugkijken naar wat al is geweest en duidelijk niet vooruit kijken. Leuk en goed voor de portemonnee van een advocaat, maar niet voor de ondernemer.

In bijna alle gevallen is het zo dat als de relatie goed is, partijen er samen wel uit komen. Pas als de relatie (ver)slecht(erd) is, merk je dat standpunten zich verharden en het goede gesprek niet meer mogelijk is. Waar dat kan zal Waarding advocatuur altijd het gesprek opzoeken en in vrijwel alle gevallen komen partijen er door de inzet van Waarding advocatuur – toch! – samen wel uit.

Soms is de situatie al te ernstig verstoord. Dan lijkt een procedure onvermijdelijk. Weet dan dat Waarding advocatuur de juridische klappen van de zweep van procederen kent en je graag bij staat.

GOED EN EERLIJK ADVIES

Maar, Waarding advocatuur zal altijd eerst een goed en eerlijk advies geven over de kansen in een procedure. Is het voorzienbaar dat een procedure geen kans van slagen heeft, dan zal je dat van Waarding advocatuur horen. Meestal zijn er dan nog steeds alternatieven die Waarding advocatuur dan met je doorspreekt.

Neem contact op

Bel mij terug

Neem contact op

Inloopspreekuur

Bezoek het gratis inloopspreekuur van Waarding Advocatuur en GvM Werkt!