Is een advocaat niet erg duur?

Is een advocaat niet erg duur?

Is een advocaat niet erg duur?

STEVIGE TARIEVEN

Natuurlijk is het zo dat specialisten en Waarding advocatuur dus ook, stevige tarieven hanteren. Daar krijg je adequaat, pragmatisch en oplossingsgericht juridische bijstand voor terug van iemand met kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Dat werkt.

WERKGEVER BETAALT DE KOSTEN

Het is een beetje afhankelijk van de zaak, maar bijvoorbeeld bij een vaststellingsovereenkomst weet Waarding advocatuur in bijna alle gevallen een afspraak met de werkgever te maken dat die de kosten vergoedt die jij als medewerker moet maken.

KOSTEN VOOR DE BATEN

Waarding advocatuur gaat natuurlijk altijd voor het beste resultaat voor haar klant. Het komt regelmatig voor dat het uiteindelijke resultaat een factor 2 of 3, maar soms ook meer is dan het eerste bod van de werkgever. Dan zijn de kosten een succesvolle investering geweest.

Helemaal als met de werkgever de afspraak is gemaakt dat hij de kosten vergoedt die jij voor juridische bijstand moet maken.

ONGELUKKEN VOORKOMEN

En, er zijn natuurlijk situaties waar je liever niet in terecht komt. Een stopzetting van loon, ongewild je baan verliezen of geen uitkering krijgen. Die kosten lopen hoog op. Dan kan je maar beter een investering doen in goed juridisch advies.

DUUR?

Dus, ja en nee. Een advocaat rekent stevige tarieven maar met een specialist als Waarding advocatuur kan je rekenen op de juiste investering om zo snel als mogelijk het probleem op te lossen en het beste resultaat te halen waarbij in een groot aantal gevallen de rekening uiteindelijk door de werkgever wordt betaald.

DE KOSTEN

Voor meer informatie, verwijs ik je naar de pagina met tarieven zie Wat het kost.

Neem contact op

Bel mij terug

Neem contact op

Inloopspreekuur

Bezoek het gratis inloopspreekuur van Waarding Advocatuur en GvM Werkt!