Referenties

 Werkgevers

Vijf volledige sterren! Een goed arbeidscontract was de wens. En die heb ik ontvangen. Niet zomaar een standaard velletje, maar een volledig op maat gemaakt contract voor mijn onderneming. Er werd over alles meegedacht en de hele cao werd uitgeplozen om bepaalde cao-standaarden – die mijn bedrijfsvoering zouden tegenwerken – te kunnen ‘omzeilen’, vanzelfsprekend geheel binnen de voorwaarden van de cao, maar precies dat ene punt wat nodig was en waar nog niemand me op had gewezen. Daaromheen is het contract opgebouwd. Op iedere vraag kreeg ik zeer snel een suggestie of antwoord. Stella heeft me veel waardevolle informatie en weblinks verschaft die buiten haar expertise vallen en waar ik zelf niet/nooit aan gedacht zou hebben. Een dienstverlener (in welke tak dan ook) die volledig meedenkt met een onderneming, die moet je maar treffen.. ik trof het.

Freakuence!, Woerden

“Toen wij constateerden dat één van onze medewerkers een ernstige misstap had begaan, was ik blij met het snelle en vakkundige advies van Waarding. Bij ontslag is zorgvuldigheid gewenst en nieuwe wet en regelgeving is zeer complex. Waarding heeft ons hier doorheen geloodst met een voor alle partijen succesvolle afloop.”

Hennie Wijnne
Autobedrijf Wijnne, Nijmegen

autobedrijf wijnne nijmegen

Stella Willebrands is een vrouw die wij mannen nodig hebben. Als specialist en als mens een kanjer. Iemand die de waarheid zegt, ook als dat niet is waar je op had gehoopt. Stella is veelzijdig in haar dienstverlening en blijft dicht bij de mens. Dat heeft zij bewezen in haar adviezen waar verschillende partijen nog eens over na zullen denken. Daarom wil ik graag iedereen aanbevelen om met Waarding in zee te gaan. Heb je alles al geprobeerd en toch geen goede oplossing gevonden, denk dan aan Stella Willebrands.

Piet Gude
Deal Advies, Zevenaar

“Bij Bus Natuursteen werken mannen van weinig woorden. Voor Stella Willebrands is dat geen probleem, zij weet precies wat wij nodig hebben. Geen juridische poeha, maar gewoon heldere adviezen en een praktische aanpak. Kundig in haar werk wat zij met enthousiasme en liefde doet. Bovenal is zij een sympathiek mens.”

Bus natuursteen, Amersfoort

Bus Natuursteen Natuurlijk

“Dankzij Stella weet ik zeker dat alle arbeidsovereenkomsten, het personeelsreglement en de leaseovereenkomsten goed geregeld zijn. En dat geeft een goed en gerust gevoel.”

Edwin Weijzen
Next Buzz, Amersfoort

Next Buzz Webdesign Amersfoort

“Het was geen gemakkelijke klus om mondelinge afspraken in een modelovereenkomsten te vatten én afspraken te maken over intellectuele eigendommen. Waarding is voortvarend te werk gegaan en heeft de afspraken in een goed leesbaar contract helder samengevat. Ook mijn opdrachtnemers zijn zeer tevreden met als resultaat dat wij verder kunnen met het uitbouwen van onze organisatie. Dankzij Waarding zijn wij klaar voor ondernemen 2.0.”

Judith de Pagter
DeLinkedIntraining.nl, Soest

“In ons werk hebben wij of hebben onze deelnemers vaak vraagstukken op het gebied van Arbeidsrecht. Wanneer wij daar zelf het antwoord niet op weten, of het qua materie de diep gaat, is het fijn om de samenwerking te hebben met Waarding. Korte lijnen, toegankelijk en vooral gedegen kennis. Zij is resultaatgericht, maar heeft ook oog voor de relatie tussen partijen zodat die niet onnodig onder druk komt te staan.”

GVM Werkt, Amersfoort

GvM Werkt!

“Stella heeft Stichting De Noordzee fantastisch geholpen door helder in kaart te brengen wat de consequenties van arbeidsrechtelijke keuzes zijn voor individuele werknemers én onze organisatie. Ik heb met bijzonder veel plezier met haar samengewerkt; ze is steengoed en een fijn en integer persoon. Een hele fijne combinatie omdat vertrouwen bij arbeidsrechtelijke zaken zo cruciaal is.”

Floris van Hest
Stichting De Noordzee, Utrecht

 Werknemers

“Mevrouw Willebrands heeft mij vanaf het eerste contact zeer deskundig, snel en met aandacht bijgestaan. De inschattingen over de kansen in de zaak waren precies goed. Bij de afronding had ik een uitstekend resultaat en geen kosten omdat ik deze door mw Willebrands bij mijn werkgever kon indienen. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanraden gebruik te maken van de diensten van Waarding.”

M. Jovicic, Amersfoort

“Stella heeft me bijgestaan toen mijn werkgever zich genoodzaakt zag ons team vanwege bedrijfseconomische redenen op te heffen. Dit heeft zij uitstekend gedaan. Stella heeft een prettige, snelle en duidelijke manier van werken. Ze vertelt vooraf hoe het proces zal verlopen en wat zij daarin kan betekenen. Ze is pro-actief en kundig. Het contact met mijn werkgever en diens juridisch adviseur verliep zakelijk en respectvol. Dankzij haar inzet had ik een goede nachtrust in een stressvolle tijd en ik ben heel tevreden met het resultaat. Top!”

L. van der Veen, Hoogland

“Waarding beschikt over veel ervaring en grote kennis van zaken. De communicatie verloopt direct, soepel en correct. Er wordt pro-actief en net iets verder meegedacht. Waarding is goed bereikbaar en klantgericht. Zakelijk, betrouwbaar, vlot en plezierig in contact. “

A. van den Top, Ede

“Mevrouw Willebrands heeft mij op meerdere manieren geholpen tijdens de bemiddeling in mijn ontslagprocedure. Ze gaat grondig te werk, vertelt in begrijpelijke taal waar ik op moet letten en stond mijzelf en mijn voormalige werkgever vriendelijk en doortastend te woord. Ik ben zeer tevreden met de samenwerking en het resultaat.”

D. de Waard, Amersfoort

Typ en druk op Enter om te zoeken