Van ambiëren naar excelleren

Klant

Deze innovatieve en sportieve ondernemer zet zich in voor plezierig bewegen en ontwikkelen. Met name voor kinderen op scholen en bij kinderopvang, maar ook in de wijken of voor andere ondernemers.

Situatie

Van de werknemers wordt een grote mate van zelfstandigheid en eigen initiatief verwacht. Zij werken veel zelfstandig op verschillende locaties en soms buiten de reguliere 5-tot-9 werktijden. Hoe zorg je voor het binden en boeien van werknemers, voor loyaliteit maar ook voor flexibiliteit van inzet van de werknemers? Dit alles zonder juridische poeha zodat iedereen snapt wat er staat.

Waarding advocatuur

De arbeidsovereenkomst is een infographic op 1-A4 geworden. Helder, overzichtelijk en voor de kern van de afspraken weet de werknemer meteen waar die aan toe is. Is er een bijzondere situatie zoals de wens om door te groeien naar een andere functie of is er sprake van langdurige ziekte? Dan zijn deze ‘spelregels’ in het Personeelsreglement eenvoudig na te lezen. Omdat er veel met kinderen wordt gewerkt, wil deze werkgever dat de werknemers daar met zorg en zorgvuldig mee om gaan. Hoe dat moet, staat in een aparte overeenkomst met afspraken én een toelichting. Want het gaat niet alleen om afspraken in contracten, maar met name om bewustwording. Met de overeenkomsten, interne workshops en gesprekken creëert deze werkgever deze bewustwording én weten de medewerkers hoe ze moeten handelen. Al deze overeenkomsten zijn door Waarding advocatuur gebruiksvriendelijk en in modules, dus op basis van need-to-use opgesteld.

Resultaat

De klant heeft een stevige set aan heldere overeenkomsten en weet dat de basis goed geregeld is zodat de volledige energie gericht kan worden op verdere persoonlijke en vakinhoudelijke groei van de werknemers en daarmee de groei van de onderneming.

Neem contact op

Bel mij terug

Neem contact op

Inloopspreekuur

Bezoek het gratis inloopspreekuur van Waarding Advocatuur en GvM Werkt!